Organisatie:
Department of Applied Physics and Science 果冻传媒
Soliciteer voor: 05-05-2025
Voltijds equivalent:
0.2 FTE
Salaris: 鈧 4.537 - 鈧 6.209
Test tekst in het Nederlands voor het 果冻传媒 blok
De Faculteit Applied Physics and Science 果冻传媒 is een onderzoeksgedreven faculteit met uitstekende onderwijsprogramma's, allemaal met een sterke verbinding tussen onderzoek en onderwijs. Ons onderzoek is geclusterd in drie aandachtsgebieden: Fluids, Bio and Soft Matter (FBSM); Plasmas and Beams (PB); en Nano, Quantum and Photonics (NQP). Het is onze gezamenlijke ambitie om de volgende generatie 'engineers of the future' uit te rusten met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om impact te maken op wetenschap, innovatie en de samenleving, van regionaal tot wereldwijd.
Korte wervende tekst
Ben jij een ervaren creatieve docent scheikunde met passie voor het onderwijs en wil je graag bijdragen aan het opleiden van scheikundedocenten voor het voortgezet onderwijs? Wellicht word jij dan onze nieuwe vakdidacticus scheikunde.
Functieomschrijving
Als vakdidacticus scheikunde werk je mee aan het opleiden van collega-docenten in het voortgezet onderwijs en ben je de vertaler van vakdidactische theorie naar de onderwijspraktijk. Je ontwerpt en verzorgt de colleges vakdidactiek scheikunde binnen de lerarenopleiding. Je begeleidt minor- en masterstudenten bij stages op scholen. Je ondersteunt de toelatings- en examencommissie in vakinhoudelijke toelating en verzoeken ten aanzien van het examenprogramma van studenten. Het begeleiden van een intervisiegroep behoort tot de mogelijkheden. Als opleider neem je deel aan overleggen binnen de Eindhoven School of 果冻传媒 (ESoE) en denk je (pro-)actief mee over ontwikkelingen binnen de lerarenopleiding. Een aanstelling van een dag in de week is beoogd, maar een grotere aanstelling is bespreekbaar bij gebleken wederzijdse interesse en mogelijkheid.
Functie-eisen
Je hebt een eerstegraads lesbevoegdheid scheikunde en een afgeronde relevante universitaire opleiding.
Je hebt interesse en ervaring in het ontwikkelen van onderwijs aan leraren-in-opleiding vanuit vakdidactische theorie 猫n de lespraktijk.
Je bent bereid tot het begeleiden van leraren-in-opleiding bij hun stages op middelbare scholen.
Je hebt ruime onderwijservaring in het voortgezet onderwijs, waar je bekend staat als een creatief en innoverende docent.
Je bent een toegankelijke persoonlijkheid en hebt ervaring met het coachen van collega鈥檚 of leraren-in-opleiding.
Je spreekt en schrijft helder in de Nederlandse taal en beheerst de Engelse taal tenminste op C1-niveau.
Arbeidsvoorwaarden
Een boeiende positie binnen een internationale en tegelijkertijd persoonlijke universiteit. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Daarnaast bieden we jou:
Een parttime aanstelling van 0,2 fte (8 uur) per week.
Een maandsalaris van minimaal 鈧 4.537,- tot maximaal 鈧 7.056,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 11 en 12 van de cao Nederlandse Universiteiten).
Naast 8% vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%.
Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ruimte voor jouw talent met doorgroeikansen en uitstekende ontwikkelmogelijkheden, zoals mentoring, workshops en coaching.
Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.
Een ruime werkgeversbijdrage (70%) aan de gunstige ABP-pensioenregeling.
Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carri猫re bij de 果冻传媒!
Informatie & sollicitatie
Informatie
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de vacaturehouder: prof. Nienke Nieveen, n.m.nieveen@remove-this.tue.nl.
Kom werken bij de Technische Universiteit Eindhoven en haar florerende gemeenschap van wetenschappers, studenten en professionals. Geef vorm aan je eigen carri猫re terwijl je deel uitmaakt van een persoonlijke universiteit met impact. Een universiteit waar studenten en docenten elkaar bij de voornaam kennen en samenwerken aan innovatieve projecten voor een betere wereld.